Terug naar de resultaten
Fahrenheitstraat 572 in 'S-Gravenhage 2561 DK

Fahrenheitstraat 572

2561 DK 's-Gravenhage
Huurprijs € 5.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De winkelruimte is gelegen in winkelgebied De Fahrenheit, een prettig Haags winkelgebied uit 1920. De ondernemers hebben sinds die tijd een mooie naam opgebouwd. Inmiddels is De Fahrenheit de plek voor winkelen en boodschappen, middenin de geliefde Bomenbuurt. Gezellig en afwisselend, sfeervol en vol mogelijkheden. Het winkelgebied bestaat uit de Fahrenheitstraat, de Thomsonlaan en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² In units vanaf 220 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in winkelgebied De Fahrenheit, een prettig Haags winkelgebied uit 1920. De ondernemers hebben sinds die tijd een mooie naam opgebouwd. Inmiddels is De Fahrenheit de plek voor winkelen en boodschappen, middenin de geliefde Bomenbuurt. Gezellig en afwisselend, sfeervol en vol mogelijkheden. Het winkelgebied bestaat uit de Fahrenheitstraat, de Thomsonlaan en het Thomsonplein en er zijn diverse lokale detaillisten en landelijke winkelketens waaronder o.a. Bart Smit, Hans Anders, Plus Supermarkt, Hunkemöller en Zeeman gevestigd. Zie voor meer informatie ook http://www.defahrenheit.nl

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich diverse haltes van bus (21) en tramdiensten (3 en 12).

Vloeroppervlak
De zelfstandige winkelruimte en secundaire ruimte, gelegen op de begane grond, is totaal circa
220 m² BVO groot, inclusief pantry en opslag.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 6 m1.

Huurprijs winkelruimte
€ 60.000,= per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
In de directe omgeving zijn er voldoende, gratis (tot 18:00 uur), parkeerplaatsen beschikbaar. (Fahrenheitstraat tussen Thomsonlaan en Laan van Meerdervoort is overdag betaald parkeren). Daarnaast zijn er diverse voorzieningen voor het parkeren van fietsen.

Gebruik
Conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.


BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende optieperioden van telkens vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van tenminste drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), alsmede daarbij behorende algemene bepalingen en standaardbepalingen van verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² Verkoopoppervlakte 220 m² Frontbreedte 600 cm Diversen In units vanaf 220 m² Locatie toelichting Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich diverse haltes van bus en tramdiensten. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Verkoop vloeroppervlakte
220 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.