Terug naar de resultaten
Thorbeckelaan 360 - 368 in 'S-Gravenhage 2564 BZ

Thorbeckelaan 360 - 368

2564 BZ 's-Gravenhage
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen
Langs de Laan van Meerdervoort staat een van Den Haags meest herkenbare gebouwen buiten het centrum: de Thorbecketoren op winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Nu, na jaren van ontwikkeling krijgt dit Haagsche icoon, een tweede leven als moderne woontoren met op de eerste twee verdiepingen moderne kantoor- en praktijkruimtes.

Adres
Thorbeckelaan 360 en 368, 2564...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1407 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Langs de Laan van Meerdervoort staat een van Den Haags meest herkenbare gebouwen buiten het centrum: de Thorbecketoren op winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Nu, na jaren van ontwikkeling krijgt dit Haagsche icoon, een tweede leven als moderne woontoren met op de eerste twee verdiepingen moderne kantoor- en praktijkruimtes.

Adres
Thorbeckelaan 360 en 368, 2564 BZ Den Haag.

Locatie
Bellvista Offices is gelegen aan het Savornin Lohmanplein, een fijne locatie met tal van voorzieningen in de directe omgeving. De toren is al sinds de jaren ’70 een drukbezochte locatie en een herkenbaar begrip.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
Door de ligging van het gebouw is het Rijkswegennet makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen naar de A12 richting Utrecht, A20 recihting Rotterdam en A44 naar Leiden/Amsterdam.

Openbaar vervoer:
Het plein is goed verbonden met de binnenstad: de Randstadrail (lijn 3) stopt voor de deur en brengt u direct via het Centraal Station naar Zoetermeer of met een overstap naar Holland Spoor.

Vloeroppervlak
1e verdieping : 719 m² VVO
2e verdieping : 688 m² VVO

Deelverhuur mogelijk.

Parkeren
Vanaf het parkeerdek boven het winkelcentrum is de 1ste verdieping direct bereikbaar. Eventueel gewenste entrees vanaf het parkeerdek kunnen in overleg worden gerealiseerd. Tevens zijn de aanwezig parkeerplaatsen separaat te huren.

Huurprijs kantoorruimte
€ 125,- per m² jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten worden voorzien van luchtbehandeling en stadsverwarming. Verder zijn de verdiepingen vrij indeelbaar. De indeling en inrichting wordt geheel in overleg met de toekomstige gebruiker bepaald.

Het gebouw wordt van binnen en van buiten volledig vernieuwd. De grijze gevel wordt fris wit met veel glas. Op de 1e verdieping is een ruim balkon volledig rondom aanwezig, op de 2e verdieping komen balkons op de hoeken.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van tenminste drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Vanaf maart 2016.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1407 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1407 m²
Aantal verdiepingen
2

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring