Jansen Nadorp Weatherall

Schiefbaanstraat 29
2596 RC 'S-Gravenhage
Tel: 070-3307350
info@jnwmakelaars.nl
Stationsplein 52 -69, 2515 BW 's-Gravenhage, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 250,- p.m² p.j.
Stationsplein 52 -69 in 'S-Gravenhage 2515 BW

Omschrijving

Algemeen
Het betreft de commerciële plint van het multi-use gebouw “The Y” gelegen aan het
Stationsplein / de Hofwijckstraat te Den Haag. Het gebouw is gelegen aan het compleet nieuwe ingerichte Stationsplein Hollands Spoor en wordt gekenmerkt door haar goede bereikbaarheid en parkeervoorziening.

Adres en postcode
Stationsplein 51-69 (2515 BW) / Hofwijckstraat 7, 35-353, (2515 RN) Den Haag

Locatie
Het gebouw ligt op een zeer goed te bereiken locatie in het verlengde van het Stationsplein NS station Den Haag Hollands Spoor. Het gebied kent een grote verscheidenheid aan gebruikers. In de directe omgeving zijn diverse winkelstraten gelegen en bevinden zich in ruime mate voorzieningen zoals detailhandel, dienstverlening, horecagelegenheden en (studenten) hotels.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen. Het Stationsplein is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Rijkswegennet (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam). Tevens bevinden zich op loopafstand diverse parkeervoorzieningen.

Openbaar vervoer
Trein: Doorgaande treinen van en naar Amsterdam en Rotterdam zijn bereikbaar via Station Hollands Spoor.
Bus 18 en 22 en tram 9 zorgen voor een goede ontsluiting van dit gebied en bevinden zich op loopafstand

Units
Unit geel 01 Verhuurd
Unit rood 02 Verhuurd
Unit groen 03 Verhuurd
Unit blauw 04 217 m² + 92 m2 = 309 m²

Frontbreedte circa
Unit geel 01 12,25 meter
Unit rood 02 12,25 meter
Unit groen 03 12,25 meter
Unit blauw 04 27,00 meter


Huurprijs winkelruimte
€ 250,= per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Parkeren
Parkeren is geen enkel probleem. In het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage waar huurders van het gebouw een parkeerplaats kunnen huren. Overigens bevinden zich in de directe omgeving voldoende (on)betaalde parkeerplaatsen. Tevens zijn er diverse voorzieningen voor het parkeren van fietsen.

Huurprijs parkeerplaatsen
De kosten van de parkeerplaatsen zijn € 167,00/plaats/maand incl. BTW, de plaatsen kunnen worden gehuurd bij de exploitant van de Haagse Toren.

Gebruik
Conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, zijnde casco.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende optieperioden van telkens vijf jaar.


Opzegtermijn
12 maanden voor het verstrijken van de lopende huurtermijn.

Zekerheidsstelling
Een onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van tenminste drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), alsmede daarbij behorende algemene bepalingen en standaardbepalingen van verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 250,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1446 m² Parkeergelegenheid Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 125,- excl. BTW Diversen In units vanaf 309 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig