Terug naar de resultaten
Westduinweg 124 A in 'S-Gravenhage 2583 AC

Westduinweg 124 A

2583 AC 's-Gravenhage
Huurprijs € 1.395,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen Het betreft hier een bedrijfsruimte gelegen aan een doorgaande weg, de Westduinweg, met erboven gelegen appartementen. Scheveningen Haven trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van de haven zich met name gericht op woningbouw en verbetering van de horeca. Adres Westduinweg 124-A (2583 AC) te Den Haag. Locatie De bedrijfsruimte ligt aan een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 102 m² In units vanaf 102 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier een bedrijfsruimte gelegen aan een doorgaande weg, de Westduinweg, met erboven gelegen appartementen.

Scheveningen Haven trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van de haven zich met name gericht op woningbouw en verbetering van de horeca.

Adres
Westduinweg 124-A (2583 AC) te Den Haag.

Locatie
De bedrijfsruimte ligt aan een doorgaande weg achter de Scheveningse haven aan de rand van de wijk Duindorp/ Havenkwartier en het Statenkwartier. Om de hoek zijn de Action, het Kruidvat en de Jumbo gevestigd. Het object ligt tevens dichtbij het winkelgebied de Frederik Hendriklaan, in de volksmond "de Fred" genoemd; een winkelstraat waar alle topmerken op het gebied van lifestyle, mode, accessoires en vrije tijd te vinden zijn in combinatie met een breed winkelaanbod voor dagelijkse boodschappen.
In de directe nabijheid bevinden zich o.a. appartementen, havengerelateerde activiteiten en horeca. Daarnaast zullen in de nabije toekomst diverse woningen gerealiseerd worden in en om het havengebied.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
Vanuit diverse richtingen is de Westduinweg van Scheveningen goed bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Benoordenhoutseweg is er een verbinding met de A-44. De provinciale wegen N14 en N440 maken onderdeel uit van de Noordelijke Randweg Haagse Regio (NORAH).

Tramlijn 11 en 16 of buslijn 22 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor respectievelijk NS Station Laan van NOI. Een nieuwe tramlijn over de Westduinweg en de Kranenburgweg maakt de Scheveningse Haven vanaf 2019 beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 17 wordt dan verlengd vanaf de huidige keerlus bij de Statenlaan. Het benzinestation aan de Statenlaan moet plaatsmaken voor een overstaphalte van tramlijn 11 en buslijn 22.

Vloeroppervlak
Totaal circa 102 m² netto vloeroppervlak met een frontbreedte van 3,5 meter.
De bedrijfsruimte is 22,5 meter diep en 4,5 meter breed behalve in het voorste gedeelte waar de ruimte 3,5 meter breed is.

Parkeren
Langs de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (na 18.00 betaald parkeren). Er zijn tevens diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte zal worden opgeleverd “as is” met deels een bestrate deels geëgaliseerde vloer alsmede deels gesausde en deels betegelde wanden en een gesausd plafond met verlichting.

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft energielabel C.

Huurprijs bedrijfsruimte
De huurprijs van de bedrijfsruimte is € 1.395,- per maand exclusief BTW

BTW
Verhuurder brengt geen omzetbelasting in rekening over de huurprijs.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het boven- staande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Wij gaan ervan uit dat huurder voor eigen rekening en risico overeenkomsten dient te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven. Bij deelverhuur zullen de servicekosten nader worden vastgesteld.

Betalingen
Per kalenderkwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaren + vijf optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Aanvaarding
In overleg
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.395,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 102 m² Verkoopoppervlakte 102 m² Frontbreedte 350 cm Diversen In units vanaf 102 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
102 m²
In units vanaf
102 m²
Verkoop vloeroppervlakte
102 m²
Frontbreedte
350 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.