Terug naar de resultaten
Majubastraat 2 K in 'S-Gravenhage 2572 NW

Majubastraat 2 k

2572 NW 's-Gravenhage
Vraagprijs € 750.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een voormalige locatie van kinderopvang Triodus, gebouwd in 1995, gelegen in een multi-culturele woonwijk. Aan de achterzijde is een uitzicht op Praktijkschool De Einder, waar een vorm van Speciaal Voortgezet Onderwijs (SSVO) gegeven wordt. Naastgelegen zijn o.a een taikwondoschool en de Christeljke basisschool Comenius, onderdeel van SCOH.

Adres...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 564 m² In units vanaf 564 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een voormalige locatie van kinderopvang Triodus, gebouwd in 1995, gelegen in een multi-culturele woonwijk. Aan de achterzijde is een uitzicht op Praktijkschool De Einder, waar een vorm van Speciaal Voortgezet Onderwijs (SSVO) gegeven wordt. Naastgelegen zijn o.a een taikwondoschool en de Christeljke basisschool Comenius, onderdeel van SCOH.

Adres
Majubastraat 2K, (2572 NW) te Den Haag.

Locatie
De Majubastraat ligt achter de Haagsche Markt temidden van het Transvaalkwartier. Deze wijk ligt ten zuidwesten van het centrum en wordt begrensd door de Loosduinsekade, Monstersestraat, De Heemstraat, Hoefkade, Dierenselaan, Zuiderpark en de De La Reyweg. De wijk is tussen 1900 en 1935 gebouwd.

Vloeroppervlak
Het totale bruto vloeroppervlak van het gebouw bedraagt 564 m².

Er is geen NEN-staat beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het object wordt leeg, vrij van huur en gebruik. Voorts zal het object worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.

Parkeren
Aan de openbare weg bevindt zich in ruime mate parkeergelegenheid.

Koopprijs
€ 600.000,= Kosten Koper.

Erfpacht
Eeuwigdurend afgekocht.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Den Haag
Sectie : AB
Nummer : 6487
Grootte : 11 are en 32 ca.

Omzetbelasting
Koper en verkoper zullen niet opteren voor een BTW belaste levering.

Instrumenterend notaris
N.o.t.k.

Betaling
Betaling zal gelijktijdig met de eigendomsoverdracht plaatsvinden ten kantore van instrumenterend notaris.

Kosten
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, hieronder te verstaan de kosten van de koopovereenkomst en transportakte en eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de koper.

Milieustatus
Het is verkoper niet bekend of het object enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het huidige gebruik of die heeft geleid of naar de huidige normen ingevolge de wet of jurisprudentie zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater van het verkochte, dan wel tot het nemen van andere maatregelen.

Het is verkoper verder niet bekend of er milieubelastende of voor de volksgezondheid schadelijke materialen zoals asbest, in het verkochte zijn verwerkt die ten nadele strekken van het huidige gebruik of die heeft geleid of naar de huidige normen ingevolge de wet of jurisprudentie zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de opstallen, dan wel tot het nemen van andere maatregelen.

Energielabel
Het gebouw heeft thans nog geen energielabel. Verkoper zal Koper bij overdracht voorzien van een geldig energielabel.

Zekerheidsstelling
Koper zal een bedrag gelijk aan 10% van de koopprijs storten op een door de instrumenterend notaris op te geven bankrekeningnummer van zijn kantoor, uiterlijk 14 dagen na definitieve overeenstemming. In plaats van storting van een waarborgsom kan koper ook een aan de instrumenterend notaris gerichte bankgarantie tot eenzelfde bedrag doen stellen, een en ander zoals te doen gebruikelijk.

Aanvaarding
In overleg.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 564 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 564 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
564 m²
In units vanaf
564 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.