Terug naar de resultaten
Prinses Irenelaan 77 . in Voorburg 2273 DH

Prinses Irenelaan 77 .

2273 DH Voorburg
Vraagprijs € 975.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Algemeen Dit bedrijfs-/kantoorpand ligt op een uitstekende zichtlocatie op de grens van Leidschendam-Voorburg naast het voormalige CBS gebouw en bestaat uit een bedrijfsruimte/warehouse met kantoor en buitenterrein. Adres Prinses Irenelaan 77, 2273 DH Voorburg. Locatie Het object is gelegen op de grens van Voorburg en Den Haag aan de rand van het Park het Loo. Het object ligt naast het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1532 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Dit bedrijfs-/kantoorpand ligt op een uitstekende zichtlocatie op de grens van Leidschendam-Voorburg naast het voormalige CBS gebouw en bestaat uit een bedrijfsruimte/warehouse met kantoor en buitenterrein.

Adres
Prinses Irenelaan 77, 2273 DH Voorburg.

Locatie
Het object is gelegen op de grens van Voorburg en Den Haag aan de rand van het Park het Loo. Het object ligt naast het voormalige CBS-gebouw in de zeer groene wijk Bovenveen. Het voormalige CBS-gebouw wordt momenteel omgevormd tot woningen. De omliggende bebouwing bestaat hoofdzakelijk uit woonbebouwing. Aan de achterzijde zijn enkele bedrijfsobjecten gelegen. Het winkelcentrum 'De Julianabaan' aan het Koningin Julianaplein is gelegen op loopafstand..

Bereikbaarheid
Per auto
De gemeente is goed ontsloten via onder andere drie rijkswegen namelijk de A4, A12 en de N44. Het object ligt op 2 kilometer afstand van de A13 (afrit 4 Voorburg).

Per OV
Leidschendam-Voorburg is eveneens goed met het openbaar vervoer te bereiken. Voorburg heeft een eigen treinstation van waaruit Den Haag Centraal op 4 minuten afstand om het kwartier te bereiken is. Utrecht Centraal is op 36 minuten afstand ieder half uur te bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte (lijn 2) is 500 meter lopen. Met de tram naar Den Haag Centraal Station is mogelijk om de 8 minuten, de reis duurt 12 minuten. Met de tram naar Station Voorburg is mogelijk om de 8 minuten en de reis duurt 11 minuten.
De bushalte van lijn 46 is gelegen op ca. 150 meter afstand van het CBS gebouw. Van bushalte Prinses Beatrixlaan naar het station Voorburg is ieder half uur een verbinding mogelijk en de reis duurt ca. 10 minuten.

Vloeroppervlakte
De bedrijfsruimte/kantoorruimte welke als volgt is onderverdeeld:

Begane grond
Bedrijfsruimte : circa 1095 m²
Receptie/kantoor : circa 107 m²


1e verdieping
Kantoorruimte : circa 330 m²

Overig
Buitenterrein : circa 650 m²

Parkeren
Er zijn op voor- en achtergelegen terrein ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Koopprijs
€ 975.000,= kosten koper.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Voorburg
Sectie : D
Nummers : 5133

Omzetbelasting
Koper en verkoper zullen niet opteren voor een BTW belaste levering.

Instrumenterend notaris
Nader overeen te komen met koper.

Betaling
Betaling zal gelijktijdig met de eigendomsoverdracht plaatsvinden ten kantore van instrumenterend notaris.

Kosten
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, hieronder te verstaan de kosten van de koopovereenkomst en transportakte en eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de koper.

Milieustatus
Het is verkoper niet bekend of het object enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het huidige gebruik of die heeft geleid of naar de huidige normen ingevolge de wet of jurisprudentie zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater van het verkochte, dan wel tot het nemen van andere maatregelen.

Het is verkoper verder niet bekend of er milieubelastende of voor de volksgezondheid schadelijke materialen zoals asbest, in het verkochte zijn verwerkt die ten nadele strekken van het huidige gebruik of die heeft geleid of naar de huidige normen ingevolge de wet of jurisprudentie zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de opstallen, dan wel tot het nemen van andere maatregelen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Zekerheidsstelling
Koper zal een bedrag gelijk aan 10% van de koopprijs storten op een door de instrumenterend notaris op te geven bankrekeningnummer van zijn kantoor, uiterlijk 14 dagen na definitieve overeenstemming. In plaats van storting van een waarborgsom kan koper ook een aan de instrumenterend notaris gerichte bankgarantie tot eenzelfde bedrag doen stellen, een en ander zoals te doen gebruikelijk.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 975.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1532 m² Perceeloppervlakte 1532 m² Oppervlakte kantoorruimte 437 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1095 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
437 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
650 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.