Diensten

Verhuur/verkoop
Als eigenaar van commercieel vastgoed, of dat nou een winkel, een bedrijfsruimte of een kantoorgebouw betreft, wilt u bij voorkeur één ding: maximaal rendement. Wij adviseren niet alleen maar verzorgen op basis van een gedegen plan het gehele verhuur en/of verkooptraject voor u. Hier vindt u enkele van onze tevreden opdrachtgevers: “link”.

Aanhuur/aankoop
Wij zijn zelf ondernemers en weten dus als geen ander wat een ondernemer nodig heeft bij het zoeken en huren of kopen van een bedrijfspand. De locatiekeuze, de beoordeling van het pand, de onderhandeling, de contractuele afwikkeling en de oplevering: wij ontzorgen u, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering. Bekijk hier enkele van onze gewaardeerde klanten: “link”.

Beleggingen
JNW Makelaars kent de beleggingsmarkt als geen ander en treedt op voor zowel private partijen als beursgenoteerde en institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, vastgoedfondsen, verzekeraars, ontwikkelaars etc.  Als u dat wilt nemen wij het gehele traject van marktonderzoek, locatie-, gebouw-, contract- en huurdersanalyse, onderhandelingen en contractafwikkeling voor u uit handen. Wij adviseren u gedegen en compleet inzake beste strategie, waarde en contract, zodat uw belangen altijd zijn gediend. Bekijk hier enkele transacties die wij recent deden: “link”.
 
Consultancy
U heeft niet altijd behoefte of noodzaak om een volledige opdracht tot aanhuur/verhuur of aankoop/verkoop te vertrekken, maar wel aan een goed vastgoed advies. Zo wilt u wellicht uw portefeuille eens professioneel door laten lichten of advies over te nemen stappen om uw pand of portefeuille van panden beter te laten renderen. Of wenst u een marktonderzoek naar de beste vestigingslocatie voor uw winkel of ondersteuning bij een onderhandeling of een second opinion bij een contractafwikkeling, om maar wat voorbeelden te noemen. JNW Makelaars kan u voor alle typen commercieel vastgoed en over alle relevante onderwerpen met kwalitatief zeer hoogwaardige expertise terzijde staan en u van professionele adviezen en rapportages voorzien, zodat u altijd afgewogen de juiste beslissingen kunt nemen.
 
Taxaties
Er zijn meerdere momenten dat u behoefte heeft aan een goede waardebepaling van uw vastgoed. Of dat nu is voor een aankoopbeslissing, een (her)financiering, een verkoopbeslissing, een portefeuille analyse, een onderbouwing naar uw aandeelhouders of vanuit een wettelijke verplichting. JNW Makelaars kan bogen op en zeer groot trackrecord in alle vormen van vastgoed waarderingen. Maak kennis met een aantal van de partijen waar wij de afgelopen jaren met veel plezier mee hebben samengewerkt: “link”.