Beoordelingen

Campai Business Solutions huurt 330 m² kantoorruimte aan Koraalrood 33 te Zoetermeer
JNW Makelaars is een fijne club die snel schakelt. Hun grote netwerk en lokale kennis is opvallend. Het team van JNW Makelaars neemt uitgebreid de tijd voor je om een perfecte match te vinden. Niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn......

Diederick Twickler
Directeur

Website

 
Content Guru huurt 442 m2 aan het Maaplein 7 te Den Haag
Verplaatsten in de klant. Dag en (bijna) 's nacht klaar staan, advies geven bij zaken waar je normaal gesproken niet bij stil staat, maar waardoor je wel extra kosten kunt besparen en erg goed luisteren naar de gekregen opdracht. Dat is voor ons de samenwerking met JNW Makelaars. We zijn erg goed geholpen, niet alleen bij het vinden van een geschikte locatie, maar ook bij het huurcontract opstellen, advies en overleg als het nodig was.

Michael van den Brink
Country Manager Content Guru BV

Website

 
MJR TOM huurt 1.105 m2 aan de Rijn 22 te Den Haag 
In het zoekproces, de onderhandeling, maar ook de uiteindelijke oplevering van ons nieuwe bedrijfspand heeft JNW Makelaars, ons van begin tot eind zeer goed en professioneel bijgestaan. De eisen die wij stelden aan onze nieuwe huisvesting in het zoekproces zijn zeer goed opgepakt wat heeft geresulteerd in een zeer effectieve werkwijze. Daarbij ben ik zeer gecharmeerd van de snelle responstijd, het meedenkend vermogen en de professionele behandeling van de verschillende documenten. Bij JNW Makelaars stopt de dienstverlening niet na het vinden van een pand, maar pas als de klant tevreden is!

Ramon Duijkers
Directeur MJR TOM B.V.

Website